Skip to main content

Elektriker/VVS

Punktudsugning til Elektriker og VVS

Arbejdsmiljø, funktionalitet og fleksibilitet – Permavents Punktudsugningsløsninger er designet med fokus på sugeevne, lavt støjniveau, fleksibilitet og brugervenlighed.

PermaVents punktudsugning. Fleksibel og effektiv udsugning til et sundt arbejdsmiljø

PermaVents punktudsugning er en fleksibel og effektiv udsugningsløsning, der er designet til at give et sundt arbejdsmiljø.

Den er antistatisk og ATEX-godkendt og kan derfor bruges i en lang række miljøer, herunder industri, byggeri og laboratorier.

PermaVents punktudsugning har en række fordele, der gør den til et godt valg for virksomheder, der ønsker at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Fleksibel

PermaVents punktudsugning er fleksibel og kan tilpasses til enhver situation. Den kan monteres på væg, loft eller gulv, og den kan tilpasses i længde og højde.

Effektivitet

PermaVents punktudsugning har et 25 % stærkere sug end andre gode løsninger på markedet. Det betyder, at den effektivt kan fjerne skadelige partikler og lugte fra luften.

Energibesparende

PermaVents punktudsugning er designet til at være energibesparende. Den har et lavt energiforbrug, hvilket reducerer CO2-udledningen.

Brugervenlig

PermaVents punktudsugning er nem at rengøre og vedligeholde. Den kan rengøres uden brug af værktøj, og den har en lang levetid.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan PermaVents punktudsugning kan hjælpe dig med at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Permavent udsugning til nybyggeri

Fokus på bæredygtig udsugning

PermaVents sugearm har tilmed 25 % mere luftgennemstrømning end mange tilsvarende produkter på markedet.

Hvilket gør PermaVent Punktudsugning til det energibesparende samt bruger- og klimavenlige alternativ til de mange andre gode udsugningsløsninger på markedet.

Serie af fleksible sugearme

PermaVents punktudsugning er en serie af fleksible sugearme, som vi forhandler et bredt sortiment af tilbehør, så slutbrugeren får præcis den løsning, der passer til deres behov.

Vores løsninger

Løsningerne er af så høj kvalitet, at vi giver tre års garanti på vores sugearme – uanset hvilke af vores udsugningsløsninger der passer bedst til slutbrugerens behov.

ESD godkendt ikon - Permavent

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer.

Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.

Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX godkendt - Ikon Permavent

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion.

EU direktiv

Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

Køb og bliv forhandler

Hvis du ønsker at blive forhandler af vores fleksible udsugningsløsninger, vil du få en række fordele, blandt andet et stort udvalg af de bedste løsninger på markedet til konkurrencedygtige priser.

© 2021 PermaVent ApS