Skip to main content
search
0

Elektriker/VVS

Punktudsugning til Elektriker og VVS

Arbejdsmiljø, funktionalitet og fleksibilitet – Permavents Punktudsugningsløsninger er designet med fokus på sugeevne, lavt støjniveau, fleksibilitet og brugervenlighed.

Vi ved, hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er, der er fri for skadelige partikler kemi- og lugtfri. Dette har vi hos PermaVent særligt opmærksomme på. Derfor har vi udviklet vores patenteret PermaVent punktudsugning serie med afsæt i slutbrugerens udfordringer.

Sugearme:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi går ikke kompromis med kvaliteten, derfor er vores udsugningsløsninger danskproducerede.
  • Brugervenlig, da vores sugearme rengøres uden brug af værktøj, og ikke skal skilles ad inden rengøring.
  • PermaVents udsugningsløsninger har et 25 % stærkere sug end andre gode løsninger.
  • Den energibesparende og mere klimavenlige løsning.
  • Monteres direkte i ø100-ventilationsrør.
  • Vi giver 3 års garanti på vores sugearme

Stort udvalg af tilbehør – til éthvert behov

ATEX og ESD godkendte

Det er en serie af antistatiske -og ATEX certificerede sugearme, de er fleksible og designet, så luften møder mindre modstand. Dette gør, at sugearmen er mere lydsvag, så brugeren eller andre personer, der opholder sig i lokalet, ikke bliver generet af støj. Den er let at rengøre helt uden værktøj.

PermaVents sugearm har tilmed 25 % mere luftgennemstrømning end mange tilsvarende produkter på markedet. Hvilket gør PermaVent Punktudsugning til det energibesparende samt bruger- og klimavenlige alternativ til de mange andre gode udsugningsløsninger på markedet.

PermaVents punktudsugning er en serie af fleksible sugearme, som vi forhandler et bredt sortiment af tilbehør, så slutbrugeren får præcis den løsning, der passer til deres behov. Løsningerne er af så høj kvalitet, at vi giver tre års garanti på vores sugearme – uanset hvilke af vores udsugningsløsninger der passer bedst til slutbrugerens behov.

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

Køb og bliv forhandler

Hvis du ønsker at blive forhandler af vores fleksible udsugningsløsninger, vil du få en række fordele, blandt andet et stort udvalg af de bedste løsninger på markedet til konkurrencedygtige priser.

© 2021 PermaVent ApS