Skip to main content

Handelsbetingelser

Juridisk navn: Permavent ApS
Adresse, Havrevænget 10, 7870 Roslev
CVR-nummer: 39374358
E-mailadresse: mail@permavent.dk
Tlf.: 97406133

1. Priser

Priserne på vores side opdateres løbende og alle beløb er i DKK. Danske kroner.
Der tages forbehold for: prisstigninger, udsolgte varer og trykfejl.
Priserne er gælden indenfor Danmarks grænser og brofaste øer, eksl. Færøerne og Grønland.

2. betaling

På permavent.dk kan du betale med Dankort, VISA, JCB og MasterCard, samt via bankoverførsel. Ved betaling med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet trukket på dit kreditkort, når varende afsendes
Ønsker du betaling via bankoverførelse, bedes du overføre direkte til vores konto, Sparekassen Danmark 9070-2021045716 og varerne vil blive bestilt, når pengene er gået ind på vores konto.
Permavent.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

3. Tilbudsvarighed / Levering

Tilbud der er udarbejdet og afgivet af salg@permavent.dk, er gældende i 14 dage fra den dato der er anført på tilbuddet. Forlængelse af tilbudsfristen skal ske skriftligt eller være anført særskilt i det fremsendte tilbud. Ved accept af tilbuddet, vil der i forbindelse med endelig ordrebekræftelse, fremgå tidspunkt for levering af de nævnte produkter.

4. Fragt og forsendelse

Alle varer leveres af Danske fragtmænd. Varer leveret med Danske fragtmænd leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

Bor du på en ikke-brofaste ø, sker leveringen til færgelejet på fastlandet, hvorfra du selv vil være ansvarlig, for fragten videre hjem til dig. Du har selv ansvaret for varen fra aflevering af forsendelsen ved færgelejet og alle oplysninger omkring leveringstid gælder for levering til færgelejet.
Ønsker du levering til Grønland eller Færøerne, kan du kontakte vores kundeservice på salg@permavent.dk oplysninger på pris og leveringsdetaljer.

Emballagen må ikke være brudt ved modtagelsen, skulle dette være tilfældet, konfronteres Danske fragtmænd.

5. Levering

Vi tilstræber os en leveringstid indenfor 1-2 uger

Vores varer er produktionsvare, derved kan der forekomme 4-6 ugers leveringstid på større ordre. Ved bestillingsvarer angives en cirka leveringstid, ved leveringstid udover det forventede vil du blive kontaktet af vores kundeservice med info herom, inden ordren sættes i produktion.

Leveringen anses som værende gennemført, når varerne er leveret på leveringsadressen af fragtmanden. Vælger kunden at varerne må stilles på adressen uden kvittering, har kunden selv ansvaret for varen. I tilfælde af varen ikke må stilles og kunden ikke er hjemme, afholder kunden selv merudgiften til genudkørsel af varen.

6. Modtagelse

Vi anbefaler på det kraftigste at du kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelse.

Ved modtagelse af ordren, bedes denne straks sammenholdes med om den er i overensstemmelse med bestillingsbekræftelsen.

Så frem der er skader på emballagen/varen gøres indsigelse overfor fragtmanden med det samme. Da en kvittering vil betyde at varen er i orden. Kvittere evt. med ”Modtaget med forbehold” og pakken kan efterfølgende tjekkes for fejl og mangler.

7. Defekte varer

Ved defekte varer eller mangler i pakken, bedes henvendelsen ske til salg@permavent.dk, på dagen for modtagelsen af varen eller senest dagen efter. Ved modtagelse af en fejleveret vare, bedes man kontakte os og varen vil blive afhentet af fragtmand. Ved fejlleverede varer, ombyttes omkostningsfrit, medmindre andet er aftalt.

8. Returret

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til salg@permavent.dk / 97406133 eller ved at sende ordren retur med fortrydelsesformularen nederst i dette dokument – i det tilfælde behøver du ikke kontakte os forud. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du

ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

9. Garanti og reklamationsret

Som forbruger har man 12 måneders reklamationsret, med mindre yderlig er angivet fra producenten af produktet. Afhængig af situationen, betyder dette at man enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Dette betinger at reklamationen er berettiget.

Skulle varen mon forventning gå i stykker, kontaktes vi på salg@permavent.dk vedhæftet kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Vi vil herefter giver dig instruktion om den videre proces.

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Permavent.dk tager forbehold for eventuelle udsolgte vare, trykfejl, afgift ændringer, pris- og korrekturfejl og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.
Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden.

11. Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via permavent.dk, vil vores system automatisk sende dig en E-mail, hvoraf det fremgår hvilke vare du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar, ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Permavent.dk har derfor mulighed for at annullerer din bestilling som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende.

© 2021 PermaVent ApS