Skip to main content
search
0

Butikker

Sugearme til butikker

Vi ved, hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er for dig og dine medarbejdere. Dette gælder, hvad enten I dagligt opholder jer i usunde og skadelige dampe, støv eller arbejder med produkter, som giver lugtgener.

Vores udsugninger er så fleksible, at de kan tilpasses til ethvert behov. Derfor tilbyder vi totalløsninger, hvor du får:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi går ikke kompromis med kvaliteten, derfor er vores udsugningsløsninger danskproducerede.
  • Brugervenlig, da vores sugearme rengøres uden brug af værktøj, og ikke skal skilles ad inden rengøring.
  • PermaVents udsugningsløsninger har et 25 % stærkere sug end andre gode løsninger.
  • Den energibesparende og mere klimavenlige løsning.
  • Monteres direkte i ø100-ventilationsrør.
  • Vi giver 3 års garanti på vores sugearme

Vi har fleksible udsugningsløsninger til ethvert behov

Vores mål har været at udvikle udsugningsløsninger, hvor alle komponenter er designet med et særligt fokus på at skabe et produkt med mindre modstand og en stærkere sugeevne uden at anvende mere energi.

Et godt indeklima giver dine medarbejdere og kunder en bedre oplevelse, når de opholder sig i din forretning. Vi har derfor specialdesignet en patenteret serie af fleksibel sugearme til butikker, der kan tilpasses lige netop til dit behov. Sugearmen er lydsvag, så den ikke generer medarbejdere og kunder. Derudover er den let at rengøre helt uden værktøj.

Vores sugearm har tilmed 25 % mere luftgennemstrømning end tilsvarende produkter, hvilket gør PermaVent Punktudsugning til det energibesparende, samt bruger- og klimavenlige alternativ til de mange andre gode udsugningsløsninger på markedet.
Vi har tænkt brugervenlighed ind i vores patenterede fleksible udsugningsløsninger, så systemet er let for dig at montere og rengøre.

Bestil din udsugnig nu!

Køb nu

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

© 2021 PermaVent ApS