Skip to main content

Butikker

Udsugning til butikker. Skab et sundt arbejdsmiljø og bedre kundeoplevelser

Udsugning til butikker. Udsugning er vigtigt i alle butikker, hvor der er støv, damp eller andre skadelige partikler i luften. Det er med til at sikre et sundt arbejdsmiljø for både kunder og medarbejdere og giver en bedre kundeoplevelse der besøger butikken.

PermaVent tilbyder fleksible udsugningsløsninger til butikker, der kan tilpasses til ethvert behov. Vores løsninger er af høj kvalitet, energibesparende og brugervenlige.

Her er nogle af de fordele, du får ved at vælge PermaVents udsugningsløsninger til butikker:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Danskproducerede produkter af høj kvalitet
  • Brugervenlige sugearme, der kan rengøres uden brug af værktøj
  • 25 % stærkere sug end andre gode løsninger
  • Energibesparende og mere klimavenlige løsninger
  • Monteres direkte i ø100-ventilationsrør
  • 3 års garanti

Vores sugearme er designet med et særligt fokus på at skabe et produkt med mindre modstand og en stærkere sugeevne uden at anvende mere energi. Det giver et bedre indeklima og en bedre kundeoplevelse.

Vi har udviklet en patenteret serie af fleksible sugearme. Vores udsugning til butikker kan tilpasses lige netop til dit behov. Sugearmen er lydsvag, så den ikke generer medarbejdere og kunder. Derudover er den let at rengøre helt uden værktøj.

Bestil din udsugning til butikker i dag og få et sundt arbejdsmiljø og bedre kundeoplevelser.

Permavent udsugning til butikker, frisør og guldsmede

Bestil din udsugning her

Køb nu
ESD godkendt ikon - Permavent

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX godkendt - Ikon Permavent

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

© 2021 PermaVent ApS