Skip to main content

Klinikker

Klinikudsugning

Klinikudsugning, få et sundt arbejdmiljø bedre kundeoplevelser i klinikken

Udsugning er vigtigt i alle klinikker, hvor der er støv, damp eller andre skadelige partikler i luften. Det er med til at sikre et sundt arbejdsmiljø for både medarbejdere og kunder og giver en bedre kundeoplevelse.

PermaVent tilbyder fleksible udsugningsløsninger til klinikker, der kan tilpasses til ethvert behov. Vores løsninger er af høj kvalitet, energibesparende og brugervenlige.

Her er nogle af de fordele, du får ved at vælge PermaVents udsugningsløsninger til klinikker:

  1. Konkurrencedygtige priser
  2. Danskproducerede produkter af høj kvalitet
  3. Brugervenlige sugearme, der kan rengøres uden brug af værktøj
  4. 25 % stærkere sug end andre gode løsninger
  5. Energibesparende og mere klimavenlige løsninger
  6. Monteres direkte i ø100-ventilationsrør
  7. 3 års garanti på vores sugearme

Vores sugearme er designet med et særligt fokus på at skabe et produkt med mindre modstand og en stærkere sugeevne uden at anvende mere energi. Det giver et bedre indeklima og en bedre kundeoplevelse.

Vores patenterede serie af fleksible sugearme til klinikker kan tilpasses lige netop til dit behov. Sugearmen er lydsvag, så den ikke generer medarbejdere, kunder eller patienter. Derudover er den let at rengøre helt uden værktøj.

Bestil din udsugning til klinik i dag og få et sundt arbejdsmiljø og bedre kundeoplevelser.

Permavent udsugning til klinikker

Bestil din udsugnig nu!

Køb nu
ESD godkendt ikon - Permavent

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX godkendt - Ikon Permavent

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

© 2021 PermaVent ApS