Skip to main content
search
0

Klinikker

Udsugningsløsninger til Klinikker

Sugearme til klinikker

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi går ikke kompromis med kvaliteten, derfor er vores udsugningsløsninger danskproducerede.
  • Brugervenlig, da vores sugearme rengøres uden brug af værktøj, og ikke skal skilles ad inden rengøring.
  • PermaVents udsugningsløsninger har et 25 % stærkere sug end andre gode løsninger.
  • Den energibesparende og mere klimavenlige løsning.
  • Monteres direkte i ø100-ventilationsrør.
  • Vi giver 3 års garanti på vores sugearme

Vi ved, hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er for dig og dine medarbejdere, der dagligt opholder sig i skadelige dampe eller arbejder med produkter, som giver lugtgener.
Et godt arbejdsmiljø gør også, at kunderne i klinikken får en bedre oplevelse. Derfor har vi specialdesignet sugearme til klinikker, der er langt mere fleksible lettere at rengøre med 25 % mere luftgennemstrømning og tilmed lydsvage. Dette gør PermaVents Punktudsugning til det energibesparende og mere klimavenlige alternativ

I vælger selv – der findes et stort udvalg af tilbehør!

PermaVents professionelle udsugningsløsninger er en serie af fleksible sugearme, som findes med et stort udvalg af tilbehør, så det er muligt at tilpasses sugearmene præcis til dit behov.
Løsningerne er af så høj kvalitet, at vi giver tre års garanti på vores sugearme – uanset hvilke af vores udsugningsløsninger der passer bedst i din klinik.
Du får altid en personlig og kompetent rådgivning hos PermaVent, så du får præcis den løsning, som passer bedst til dit behov.

Bestil din udsugnig nu!

Køb nu

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

© 2021 PermaVent ApS