Skip to main content
search
0

Ventilationsvirksomheder

Punktudsugning til Ventilationsvirksomheder

Arbejdsmiljø, fleksibilitet og funktionalitet – Permavents Punktudsugningsløsninger er udviklet med fokus på sugeevne, fleksibilitet,lavt støjniveau og brugervenlighed.

Sugearme, fremtidens nybyggeri

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi går ikke kompromis med kvaliteten, derfor er vores udsugningsløsninger danskproducerede.
  • Brugervenlig, da vores sugearme rengøres uden brug af værktøj, og ikke skal skilles ad inden rengøring.
  • PermaVents udsugningsløsninger har et 25 % stærkere sug end andre gode løsninger.
  • Den energibesparende og mere klimavenlige løsning.
  • Monteres direkte i ø100-ventilationsrør.
  • Vi giver 3 års garanti på vores sugearme

Du kan selv vælge – der findes et stort udvalg af tilbehør!

Et godt arbejdsmiljø

Vi ved, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er uden sundhedsskadelige partikler, og der er kemi- og lugtfrit. Denne udfordring er vi hos PermaVent særligt opmærksomme på. Derfor har vi udviklet et patenteret led til vores sugearme. PermaVent Punktudsugning serie med afsæt i slutbrugerens udfordringer.

Det er en serie af både antistatiske og ATEX certificerede sugearme. sugearmene er fleksible og er designet til, at luften møder mindre modstand. Sugearmen er lydsvag, så den ikke er, generer brugeren eller andre personer, der opholder sig i lokalet. Den er let at rengøre helt uden værktøj. Vores sugearm har tilmed 25 % mere luftgennemstrømning end mange tilsvarende produkter på markedet. Hvilket gør PermaVent Punktudsugning til det

PermaVents Punktudsugning er en serie af fleksible sugearme, som vi forhandler et bredt sortiment af tilbehør, som sugespidser, sugeskærme til ethvert formål, beslag og rør, så slutbrugeren får præcis den løsning, der imødekommer deres behov. Løsningerne er af så høj kvalitet, at vi giver tre års garanti på vores sugearme – uanset hvilke af vores udsugningsløsninger der passer bedst til jeres behov.

Certificering

Vores sugearme er antistatiske (ESD) og ATEX certificeret fra Teknologiske Institut. Dette betyder, at vores sugearme lever op til ATEX’ sikkerhedskrav, og er blevet testet i henhold til ATEX-direktivet 2014/34/EU, der også er kaldet indretningsdirektivet.

Inspektion og certificering af PermaVent Punktudsugning er foretaget på Teknologisk Institut, som er en uvildig og uafhængig afdeling, der er udpeget som bemyndiget organ i Danmark for elektrisk og ikke-elektrisk materiel (Notified Body nr. 396 – ExNB). Dette betyder, at de har bemyndigelse til at udstede ATEX-certifikater for udstyr til anvendelse i områder med risiko for eksplosiv atmosfære (Ex-områder).

Teknologisk Institut er akkrediteret af DANAK som testhus, hvilket akkreditering sikrer, at det udelukkende er personer med dybdegående indsigt i ATEX-kravene, der har udført tests på PermaVents Punktudsugningsløsninger.

ESD – Antistatisk

PermaVents ESD (antistatiske) sugearme er testet i forhold til de gældende ESD-regulativer. Derfor kan vores sortiment af ESD godkendte sugearme anvendes i lokaler og på arbejdsstationer, hvor statisk elektricitet skal undgås.
Sugearmene er produceret i elektrisk ledende polypropylen og har jordledning.

ATEX

ATEX er de regler, der gælder for henholdsvis udstyr til brug i eksplosionsfarlig atmosfære og for arbejde, hvorved der er fare for eksplosion. Reglerne for indretning af udstyr kan du finde i direktiv 2014/34/EU, mens du kan finde reglerne for udførelse af arbejde, som indebærer fare for eksplosion, i direktiv 1999/92/EF.

Køb og bliv forhandler

Hvis du ønsker at blive forhandler af vores fleksible udsugningsløsninger, vil du få en række fordele, blandt andet et stort udvalg af de bedste løsninger på markedet til konkurrencedygtige priser.

© 2021 PermaVent ApS